Varför det är bra att vara tjej!

Därför är det så bra att vara tjej


1. Vi kom av Titanic först.
2. Vi lider inte av för tidig utlösning.
3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar....
7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella.
9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.
10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
12. Inget viktigt kan kapas med ett snitt.
13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
14 Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.
15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
18.Vi har förmåga att klä oss själva.
19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch MINST en gång i månaden.
20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten


Berny Blue

Berny Pålsson, är det någon som känner till henne? Har läst båda hennes böcker och jag förstår bara inte hur den trasiga människan kan fortsätta vara så stark. Hon har ett sånt stort mod och är en sådan underbar förebild!

Jag har mått dåligt, inte lika illa som henne men ändå riktigt piss! Jag tänkte på självmord, jag tröståt och skar mig. Det var en oerhörd kamp att ta sig ur det! Det krävdes många år! Jag fick mycket hjälp av mina underbara vänner, utan att ni ens vet om det;)
Och av min mamma, hon är helt underbar. Hon lyssnar inte alltid på vad jag vill och vi tycker ganska ofta olika om saker men ändå betyder hon alltid mest. Jag älskar min mamma!

Oj nu tappade jag tråden totalt, det jag ville med inlägget var att tipsa om böckerna "Vingklippt ängel" och "Känn pulsen slå". Det är två helt underbara böcker, Berny beskriver känslor och upplevelser med sådan intensitet att man inte kan låta bli att bli berörd! Hon var på tv igår kväll också med en dokumenter, den hittar du på www.svt.se

Berny Pålsson

Djävulen bär Prada

Hej hallå kom precis hem från skolan:)

Jag läste runt lite på olika bloggar och då hittade jag en tjej som skrev om filmen "Djävulen bär Prada".
Jag undrar om vi har sett samma film?!
Du påstår att Andy (Huvudpersonen) ger upp drömjobbet och slutar utvecklas och förändras för att gå tillbaka till sin gamla trista kille.
Jag tror då rakt inte att filmens budskap lyder "Ge upp drömjobbet och gör som din gamla sambo vill".
När Andy ser sin frånskilda chef så förstår hon ju att hon inte vill bli som chefen, en ytlig och tråkig tant som bara bryr sig om sin karriär tills hennes man tröttnar på henne.
Hon bryr sig alldeles för mycket om det yttre och det gör att hon glömmer kärleken. Jag, och säkert många andra tror att filmens budskap råder "Varför ge upp kärleken för karriären
"
För kärlek är väl ändå viktigast för att man ska vara lycklig? Eller vad tror ni?

Pluggish

God morgon! Idag mår jag mycket bättre så nu ska jag pallra mig iväg till plugget, see ya later;)

FINT!?

Haha klockren bild:P

Toppform

Har precis tittat på Blossoms program "Toppform" där hon tar sig an en nionde klass för att förbättra deras hälsa. Eleverna har en så otroligt dålig inställning till alla hennes förslag och är bara allmänt fjantiga så det kan bli kul att se hur det slutar.  Nu ska jag nog ta och hoppa i säng, är sjukligt trött och har ett matteprov imorgon att vila upp mig för!
Puss på er!

Imorrn ska jag skriva om mitt gymnasieval och lite sånt, det ni:)


7 things I hate about you

Lyssna på låten "7 things- Miley Cyrus"! Hon är en ung talangfull tjej, och låten är grym!

Miley på sin 15-årsdag:)


Mongo-feeling

Förlåt att det blir sån här dålig uppdatering! Jag går runt som en zombie och orkar verkligen inte göra någonting! Inte ens titta på film, och jag vill inte bara ligga still! Den känslan är helt mongo:P Nu kommer föresten bilder på det jag shoppade igår!

Förlåt

Förlåt för att det inte blev några inlägg igår kväll, jag mådde skit och somnade vid 9 och sov till kvart över 9 imorse så nu känner jag mig lite bättre. Just nu håller jag på och installerar The Sims2 på den här datorn, superkul!

Sorry boys

Grabbar har en knapp o skallen som stänger av förnuft, avståndsbedömning, kontrollen över röstvolymen och det flesta andra moraliska principer i deras hjärnor. Den knappen aktiveras när tillräckligt många killar samlas på ett ställde och man känner av ap-feelingen direkt.

Tröttis

Morgon


God natt

Natti på er folket! Hoppas på en bättre dag imorgon för jag har haft huvudvärk hela dagen idag! Fast imorrn blir det matteplugg, suck! Aja sweet dreams! Jag hoppas jag får drömma om min Mr Right;)

Natti!


Mitt hjärta slår för er

Ni betyder mest!

Se upp för dårarna

Hejsan! Eller god kväll kanske man säger;)  Nu har jag kollat på film med familjen, vi såg "Se upp för dårarna" .  Älskar den filmen! Just för att det är tjejer som söker till polis högskolan gör att jag tycker det är en intressant handling. Sen är karaktären Elin så himla underbar, så rak och så ärlig, love it!


Ömkan

Hej hallå bloggen! Jag struntade i min dagsplanering och imrpoviserade en ny. Efter dansen stretchade jag istället länge och sen hoppade jag in i duschen och stod där i en evighet. Känner mig fortfarande inte ren. Nu har familjen precis kommit hem och jag tycker så oerhört synd om min bror! Han har gips från ljumsken och ner till fotleden:/ Skriver mer senare

Dagens schema

  • Dansen 12.45 - 13.15
  • Handla mat 13.15 - 14.00
  • hem och skriva ett mega långt inlägg om min tro:P 14.00 - 15.00
  • Plugga matte(har prov på måndag) 15.00 - 16.00

Men efter det tror jag att jag kan få in lite slappis tid;) Välkomna familjen hem står också på listan men jag vet inte vilken tid det blir, antagligen efter 17.30. Saknar dom nu!


Familj


Partaj

partaj;)On the dancefloor:P Haha party-tider

God morgon!

God morgon bloggen! Och alla söta läsare, hade nytt rekord igår! Det tackar jag för!
Kom hem cirka halv 2 inatt och då satte vi oss och tog en nattmacka, jag och Linnea alltså för hon sov här inatt igen.
Jag var i kyrkan igår kväll och efter det fick vi stjuts hem av en snäll kille, men vi tog en lite extra sväng och stod med bilen ute i vildmarken en stund istället för att åka raka vägen hem;) 

Så jag kom väl i säng runt kvart över 2 tror jag, sen ringde mamma och väckte oss klockan 10 så jag är väl hyffsat pigg just nu:p Nu har jag i alla fall kommit på ungefär hur jag vill utforma ett inlägg om min tro, så det komemr senare under dagen. Det kommer också en helt ny kategori då;) Det ni:)

Vad ska ni hitta på idag? Och jag vill ha ett svar på den frågan tack;)

Pusshajj!

Tro

Jag ska berätta för er om min tro, men just nu har jag lite mycket att pyssla med. Det får nog bli imorgon det. Men vänta ni bara snart kommer det;)

haha mongo bild

Hej hösten, hej depression!

Det är ju mysigt att få krypa upp i soffan med en kopp te och ha massor av ljus tända. Det är skönt att lätt kunna andas den friska luften utomhus, att Augusti är som det nya "nyårsafton" man lovar sig själv en massa saker som man vet inte kommer att hända. Tänk vad mycket nytt folk du träffar under hösten, kanske lämpar sig en ny höstromans?

Men jag måste säga att jag rent ut sagt hatar hösten! Jag vil gå i shorts och linne året runt. Jag vill ligga på stranden under ett parasoll med en glass i handen. Eller ta en cykeltur bara för att få röra på benen lite. Jag vill flytta till Miami eller något annat ställe med sådant klimat. Jag vill vara under vajande palmer och vara solbränd året om. Jag skulle aldrig behöva ha på mig blöta raggsockor eller blöta vantar. Vinterskor är en annan sak jag heller itne tycker om, dom äer så stora och klumpiga, jag vill ha ballerina och flipp-flopp jämt!

Är du en höstälskare?


Morrn morrn

Morrn morrn! Nu e det snart dags att tagga till plugget;) Lovar att skriva mer i eftermiddag, har blivit lite dålig uppdatering på sista tiden:P

Pusshajj!

Dagens

Hejsan kom precis hem från den sketans idrottsdagen, nu ska jag åka och handla lite till en äppelkaka och lite fika.
Ikväll blir det cellgrupp hos mig, där av fikat. Cellgrupp är en liten grupp ungdomar från kyrkan som ses och pratar och disskuterar, brukar vara riktigt trevligt:) Efter fika-shoppingen blir det matte-plugg, har prov på måndag, suck!

Vad gör ni idag?
Pusshajj!

OS

God morgon! Linnea sov ju här hos mig så det var lite trångt i sängen inatt, och jag var tydligen lite vild också, haha jag drömde väl nåt;) Linnea är väldigt morgontrött så jag stod för att fixa frukost imorse, sen kom hon upp inlindad i en filt, såg ut som värsta lilla masken:P Jag spillde självklart ner mig med te i hela knät, det gjorde hyfsat ont och det svider fortfarande! Ajaj...

Idag har vi Källbrinks OS, skolans fridrotts tävlingar! Wish me luck, vi får se hur det går!

Passnatti

Natti natti nu är jag sjukt trött och Linnea ligegr redan o blundar i sängen, god natt från oss!
Pusshajj!

Top model

Tack älskade Linnea för den där presentationen av mig! Visst har jag en snäll vän;)
Vi har precis kollat på Top Model och nu kollar jag på Andra Avenyn på datorn medan Linnea läser sin bok:) Myspys
Puss

Presentation av Mimmi Svensson

Ikväll så kom jag Linnea Berg (ni hittar mig på rainheavily.blogg.se) hem till Mimmi för att stanna här några dagar så hon bad mig skriva en presentation om henne. Självklart sa jag så här kommer den!

Den 4 juni 1993 så föddes en liten tös som fick heta Mimmi. Några år senare för att vara exakt fyra år senare så föddes Mimmis lillebror Charlie. Charlie är idag en glad trevlig ung man på 11 år som tycker om fotboll och att baka. Så kan man beskriva honom i korta drag. Väldigt söt också. Vid fyra års ålder flyttade Mimmi till Huddinge som hon redan då förstod var en mycket trevlig kommun. När hon var sex började hon på förskolan stenmoskolan på Rosengården. Där fick hon många vänner och hade sig en flört då och då. Efter fyra år i Stenmoskolan så flyttades hela klassen till Källbrinksskolan några kvarter bort. Det var däe hon träffade mig. På den nya skolan fick Mimmi några nya vänner och tillslut var de 5 tjejer som höll ihop. Mimmi, Nicole, Elise, Hanna och Linnea. Än idag så är det de här som Mimmi umgås mest med. Mellanstadiet för Mimmi var ganska roligt. Hon var duktig i skolan och började övervinna att hon var så blyg.

Sen kom högstadiet. Nu blev allt mycket jobbigare för alla. Man var tvungen att se ut på ett visst sett ha speciella kläder och vara i det coola gänget. Men Mimmi och hennes vänner struntade mest i det där och var sig själva men var ändå väldigt snygga såklart! I högstadiet är Mimmi en av de bästa eleverna som också är mest omtyckt. Vi ser Mimmi som en oerhört glad och snäll person som är söt som socker. Hon kanske ser ut som en i mängden men tro mig det är hon inte. Denna underbara person jag har hittat i Mimmi är något alldeles speciellt. Hösten 2007 så tog jag med henne till Pingstkyrkan i Huddinge där hon både hittade nya vänner och Gud. På fritiden så dansar Mimmi, bloggar, är med kompisar, är i kyrkan eller bara tar det lugnt. Nu har ni på en ganska kort text fått veta det viktigaste om Mimmi Svensson i Huddinge om jag skulle säga allt om denna vackra person skulle det aldrig ta slut. Mimmi älskning jag kommer alltid att älska dig för den underbara människa som du är!
Från Linnea Berg

Favoriter med Mimmi
Hon säger tuttar istället för bröst
Ställer alltid upp för den mobbade
Har det finaste smilet
Oerhört snygg


Goodbye my love

     Hej då min lilla bebis! Tänker på dej

Tjena bloggen! ...

Tjena bloggen! Idag har vart en helt okej skoldag, hade redovisning på ett arbete som vi gjorde igår, alltså fick vi bara arbeta med det en lektion, det e helt stört vad dom förväntar sig av oss!;) Slutade tidigt så jag hemma hos Linnea en sväng, Hanna var med också. Vi körde lite spel och så.. Sen var det dags för mej att dra mig hem! 

Senare kväll kommer en presentation av mig, en som jag har skrivit och en som min kompis skriver:) Det ni;) 

Pusshajj! 

Familjen lämnar mig!

FamiljNu lämnar min familj mig! Jag är alltså ensam nu i 3-4 dygn!  Min bror Charlie ska operera knät, på Karolinska och mamma ska vara där med honom. Men mormor finns hemma och Linnea ska sova här så det blir mys i alla fall tror jag. Ber en bön för dig Charlie!

Du är som en saga 07.17

God morgon! Igår när jag hade planerat att skriva mycket och länge så bara dog mitt internet! Poff och sen var det bara stendött! Så jag får skriva ikväll istället, för nu är det snart dags att tagga till skolan:P

Du är som en saga, för bra för att vara sann



Hehe Elise då!

Im a barbie girl

Im a barbie girl ín a barbie world, life in plastic is fantastic!

Hejsan älskade läsare, kom precis hem från skolan och ska nu äntligen kika på gårdagens Andra Avenyn, för all vet väl att man kan göra det på www.svt.se! Sista lektionen i skolan idag var gympa, vi tränar fridrott just nu, inte min favorit dirket för jag är väl inte direkt någon Susanna Kallur:P Hörs senare ikväll, då kommer min livshistoria;) Förstår att ni knappt kan bärga er;)
Pusshajj!


Håltimme

Hej hopp allaihopa! Sitter i skolan fast har en håltimme, det e ju himla tråkigt missa en lektion;) Hanna sitter här bredvid mig och spelar "Jakten på den stora nöten"  http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=14791&a=213287

Ikväll kommer en fullspäckad presentation av mej, något att se fram emot;)
Pusshajj!

07.20

Morsning korsning! Har ni sovit gott? Jag kan säga att jag sov väldigt gott när mamma kom och väckte mig imorse!
Just nu håller jag på och sminkar mig, samtidigt som jag lyssnar på "Vakna med the voice" gänget! Måste säga att jag saknar Josefine Crafoord! Även fast Magdalena Graaf också gör ett bra jobb såklart:)
Nu e det snart dags att dra till skolan, see you later. right?

Vad har ni för er idag? Pusshajj!

Tröööött

Got natt folket! Var hemma hos Linnea en sväng, och missade därför Andra avenyn! Så det är nästan så att jag måste kolla via Internet nu, men jag får lov att hålla mig tills imorrn, är så sjukt trött! Plus att jag har en bild-uppgift att avsluta innan jag får släcka nattlampan, wish me luck;)

Pusshajj!

Humor på HÖG nivå;)

En älg skulle hälsa på sin kompis, som stod i duschen. Han utbrast:
- Varför duschar du?
- Jo, jag tänkte att det är älgjakt snart, så jag måste bli ren...




Vad säger en blondin på toppen av sin karriär?
"Hej och välkommen till McDonalds vad får det lov att vara?"




- Vad ropar en blondin som ska ringa efter ambulansen ?
- Vad är numret till 112!

Doktorn till blondinen:
- Vad har hänt?
- Jag har druckit diskmedel.
- Diskmedel? Vad skulle det vara bra för?
- Jo...det stod ju att det tog bort fett.



Det var en gång två blondiner som satt på en sten ute i Skärhamn en natt. Då sa den ena:
- Undra vad det är längst till, månen eller Gävle?
Då sade den andra:
- Eh, seru till Gävle eller?



Haha alla blondiner ta inte illa upp, är själv blondie;)


Today

Idag, nu om några minuter är det dags att gå hem till min morbror för att fira hans födelsedag, så det blir lite släkt tårt-kalas:) IKväll blir det kanske bio, "Barnhemmet" någon som har sett den? Fast skönaste vore gentligen bara att ligga hemma framför tv:n och kolla på andra avenyn;) e sååå taggad! Och kanske chatta lite med Tom också;)
Ja justja sen måste jag göra min bild uppgift också! Nu ska jag rusa, puss så länge!

Just like a tattoo

Har ni hört låten Just like a tattoo - Jordan Sparks?  Det är i alla fall en grym låt och den får mig oftast på bättre humör, och den påminner om min sweetie:)<3
Har ni planer på att tatuera er? eller har ni kanske redan någon tatuering?

Jag ska tatuera in 2 fotsteg på vristen och under ska det stå Forever,  Sen e jag lite sugen på en på höften, ni vet under troskanten, där ska det stå Never let me go i skrivstil:)

Andra Avenyn ikväll?!

Har hört ett rykte om att Andra Avenyn drar igång igen ikväll! Någon som vet om det stämmer? Det skulle göra min dag;)

Saknar ju er gänget!

15år och tvåbarnsmamma?!

God morgon! Hoppas ni har sovit gott! Inatt drömde jag det sjukaste, jag hade barn  och inte bara ett utan tvillingar! Allting var dubbelt så jobbigt hela tiden (inget ont mot tvillingar, men jag e för ung för att klara den pressen). Jag hade inte heller någon som hjälpte mig, jag hade ingen kille, mamma ville inte ha med mej och göra:S Det var helt stört!:P

Jag har ingenting emot unga mammor och om jag blev gravid skulle jag förmodligen behålla barnet, mamma har till och med talat om för mig att det inte vore någon tradgedi om jag fick barn i tidig ålder, att on alltid kommer finnas för mig i alla fall! Älskar dig mamma!

Faktum är att jag också brukar drömma "happy dreams" om att få barn, förstår ni vad mysig känsla. Om man har killen man leva med resten av livet, man kanske är förlovade eller redan gifta. Man har flyttat ihop med honom till en ny lägenhet, han jobbar och du är mamma-ledig. MYSPYS säger jag bara:)


Jag och min kusin när vi var små! Jag är till vänster.

Missade dej E, men deppa inte över det;)

Sötisar:P


Tonight is the night

Hej hallå! var ensam hemma ikväll så gänget var här och "partajade" lite:P Blev en liten synd där för en viss person, nämner inga namn;) Nu har dom gått och jag sitter här ensam och funderar, det är rätt skönt att vara själv och rensa huvudet lite!

Today

Dagen började klockan 10 med ett segt uppvaknade, min bror och mamma var på hans innebandy match så jag var ensam hemma:)Saknar killen så att det gör ont nu! (alla insatta förstår) Shoppade lite igår med Linnea och Elise, det var värsta mys:) Lägger in bild på det jag köpte om en stund! Puss!

Känner ni igen er?

Många har frågat efter inlägget om komplex och anledningen till varför är väl enkel -komplex är något nästan alla människor lider av och något som vi alla kämpar med varje dag. Speciellt kroppskomplex. Vem har inte tittat på andra tjejer och önskat sig ha hennes skinande hår, hennes vita tänder eller hennes fasta rumpa? Ärligt talat, vem har inte?

När kompisen bredvid sitter och ler sitt pärlvita och perfekta leende är det lätt att man själv inte vågar öppna munnen. För helt plötsligt har ens egna, annars så fina tänder, blivit mycket gulare. Ju mer man tänker på kompisens vita tänder, desto mer intalar man sig själv att ens egna tänder är gula. Och så är man fast, med ett onödigt komplex för tänder som växer sig starkare för var dag som går. Och som hämmar en att trivas med sig själv.

Varför gör vi såhär mot oss själva? Varför jämför vi oss med andra? För det är ju det allt handlar om. Hur alla andra ser ut och hur alla andra är. Det handlar inte om det vi har, det som gör oss unika, utan det handlar om vad alla runt omkring oss har. Och det vi inte har. Det spelar ingen roll om vi har de vackraste ögonen i världen, för våra tänder är gula. Och det negativa väger på något sätt upp det positiva och får oss att känna oss obekväma.

Vi måste lära oss uppskatta och framhäva våra egna speciella drag, istället för att titta på det alla andra har. Jag måste lära mig göra det. Jag går dagligen runt och tycker att mina tänder gärna kunde fått vara lite vitare och mina bröst någon storlek större. Varje dag går jag runt och tänker på det. Varför? Jo för att jag jämför mig med andra. Jag tänker inte på det jag har, utan på det jag inte har. Jag tänker inte på det som gör just mig unik.

Trots gula tänder, korta ben och några kilos övervikt är det en person med utstrålning, självförtroende och bra kroppshållning man minns. Därför måste vi försöka göra oss av med alla kroppsnojor och vara stola och nöjda med våra kroppar. Vi måste försöka uppskatta det just vi har och framhäva våra egna speciella drag, inte jämföra oss med andra. Det skulle få oss att må mycket bättre. Jag vet att det är jättesvårt, men jag ska i alla fall försöka. Jag är trött på att må dåligt och känna mig obekväm helt i onödan. Jag är trött på att inte kunna vara mig själv på grund av komplex.

Vad tycker ni? Kan ni känna igen er i det jag skriver? Och tror ni att det går att bli av med dessa komplex?


Tack älskade bror för att jag får vara mig själv med dig!

Tanken på ett liv utan dej!

När varje andetag känns som det sista.
När döden viskar ens namn finns du där.
Du bar mig genom skuggornas dal tillbaka till livet.
Gav mig en anledning att förbli den jag är.
Du visade mig innebörden av ordet tillhörighet.
Säg nu hur ska jag leva när vi är ifrån varann.

Vägen blir smalare, fokuseringen skarpare.
Banden blir starkare ju mer tid han ger oss.
Lova mig trohet och evig respekt.
Så ger jag dig allt jag plus allt du ber mig om.

Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä, Ber till Gud att vi en dag delar ett barn delar en dröm att det alltid är du och jag.
Spelar ingen roll vad folk säger spelar ingen roll vad de gör. För jag vet att vi lever för varandra kommer alltid vara tillsammans tills dagen vi dör.

Vi var ju kompisar..

Du trycker ner mej, men det kanske du inte förstår själv?
Förstår du inte att hårda ord sårar?
Förstår du inte att det där suckarna och himlandes med ögonen gör ont inuti mej?
Du gör att jag känner mej utanför och ensam. Jag har kompisar men när du är där så finns dom inte längre för mej.

Min kropp

Min kropp är min kompis. Inte för att den är skitsnygg, omtyckt av killar eller avundsvärd bland andra tjejer. Det är inte så jag väljer mina kompisar. Jag gillar den för att vi är världens bästa team. Det är vi två som ska ta oss igenom det här vi kallar livet och då gäller det att vi har en fungerande relation. Och det är inte många andra kompisar som kan anpassa sig så mycket efter dina behov och önskemål. Kroppen är så villig att stödja och hjälpa dig genom livet att den lyder din minsta vink. Jag försöker att inte missköta min kropp, att dra ner på onyttig skitmat och inte försöka gå ner några kilo genom att sluta äta. Jag försöker visa hänsyn till den genom att äta ordentligt med mat och se till att det är mat som kroppen behöver för att må bra. Jag försöker också träna och motionera så att kroppen ska orka bära mig framåt i livet.

Så visst, jag försöker ta hand om min kropp men det får aldrig bli en belastning för mitt sinne. För lika mycket som min kropp ska bära upp mig, så ska jag bära upp min kropp. Till det behöver jag glädje, kärlek till livet och en jäkla massa självkänsla. Och allt det får jag från att alltid tillåta mig att njuta av livet i form av god mat som varken är G eller I, vila i form av degande i soffan på den vanliga träningstiden och att umgås med vänner och familj, även om det innebär att både träning och middag uteblir.

det är därför jag inte är direkt pinnsmal, men det är också därför jag bär upp min kropp med stolthet. Att hata eller förakta något jag ska leva med varje sekund genom hela livet är både ett enormt slöseri av energi och helt ohållbart i längden. Lika bra att börja gilla din kropp i dag! 








RSS 2.0