Självkänsla

En sak vet jag, det psykiska kommer före det fysiska. Har du dålig självkänsla spelar det ingen roll hur mycket du kämpar och hur snygg din kropp är i andras ögon, du kommer att tycka att den är hemsk ändå. Men om du jobbar på din självkänsla,  så kommer din kropp automatiskt att bli snygg, för att DU tycker så.

Min kropp

Min kropp är min kompis. Inte för att den är skitsnygg, omtyckt av killar eller avundsvärd bland andra tjejer. Det är inte så jag väljer mina kompisar. Jag gillar den för att vi är världens bästa team. Det är vi två som ska ta oss igenom det här vi kallar livet och då gäller det att vi har en fungerande relation. Och det är inte många andra kompisar som kan anpassa sig så mycket efter dina behov och önskemål. Kroppen är så villig att stödja och hjälpa dig genom livet att den lyder din minsta vink. Jag försöker att inte missköta min kropp, att dra ner på onyttig skitmat och inte försöka gå ner några kilo genom att sluta äta. Jag försöker visa hänsyn till den genom att äta ordentligt med mat och se till att det är mat som kroppen behöver för att må bra. Jag försöker också träna och motionera så att kroppen ska orka bära mig framåt i livet.

Så visst, jag försöker ta hand om min kropp men det får aldrig bli en belastning för mitt sinne. För lika mycket som min kropp ska bära upp mig, så ska jag bära upp min kropp. Till det behöver jag glädje, kärlek till livet och en jäkla massa självkänsla. Och allt det får jag från att alltid tillåta mig att njuta av livet i form av god mat som varken är G eller I, vila i form av degande i soffan på den vanliga träningstiden och att umgås med vänner och familj, även om det innebär att både träning och middag uteblir.

det är därför jag inte är direkt pinnsmal, men det är också därför jag bär upp min kropp med stolthet. Att hata eller förakta något jag ska leva med varje sekund genom hela livet är både ett enormt slöseri av energi och helt ohållbart i längden. Lika bra att börja gilla din kropp i dag!

Relationer

De är det dyrbaraste jag har. Men jag är livrädd för att älska dem. Av risk för att bli sårad. Samtidigt som jag älskar dem. Vill skapa något stort av dem.  För dom gör livet värdefullt, formar mej till den jag är, och är dem som jag både vill ge och få kärlek av. Med frågan är hur jag vårdar dem, hur är det med dina relationer?

Idag kan vi med hjälp av prylar i stort sett slopa gemenskapen med människor. Vi kan leka med låtsaskompisen i datorn, shoppa klänningen på nätet för oss själva, zappa mellan tusen tv-kanaler istället för att lyssna på kompisens problem, lyssna på musik i ipoden stället för att snacka med kompisen på bussen. Det är hur lätt som helst att göra sig "upptagen". Det här har gjort oss bekväma. Vi håller på att skapa oss själva oss "fejkvänner" som bara är "vänner" när det passar oss.

Men vad skulle du egentligen svara på den här frågan? Vad vill du helst ha intill dej när du ligger i ett sterilt sjukhus rum och är nära döden? Din dator, klänningar och ditt bankkonto eller din familj och vänner? Svaret är nog ganska självklart för det flesta. Men vilket värderar du högst i din vardag, dina tankar? och drömmar?

Äkta relation stavas tid.  Du måste ge av din tid, inte bara när du känner för det, eller den där kvällen då Desperate Housewifes är utbytt mot en hockeymatch på tv. Realtioner kräver tid för att byggas upp, stärkas och formas.

Äkta relation stavas risk. Det är nämligen så att du måste visa dej sårbar inför någon, öppna ditt hjärta och blotta dina svagheter. En prövning, men det är det mest fantastiska sättet att bygga en stark och kärleksfull relation på.

Äkta relation stavas ärlighet Kan dina vänner vänner lita på dej? Kan du lita på dom? Visar du dom ärlighet kommer du få ärlighet tillbaka.

Tänk på att alla gör fel. Alla gör bort sig. Alla gör saker som de inte menar. Ger du förlåtelse, kommer även din kompis göra det.

Förtrollad

Han var snygg, solbränd och helt oemoståndligt charmig där han kom gående. Du föll pladask, han var lika underbart härlig som du bara kunnat förvänta dej i dina vackraste drömmar.Och ja, du blev kär på två oanade sekunder!

Helt plötsligt var livet underbart, du kände dej mer levande än du någonsin gjort förut. Han presenterade dej för alla sina vänner. Du trodde att du drömde. Alla var så trevliga och precis alla älskade dej. Det var en uderbar känsla. Tills han började bete sig annorlunda.

Borta var tiden då han höll dig tätt intill sig, kramade din hand och viskade hur fin du var. Borta var känslan av att världen stannade till när ni såg varann i ögonen. Verkligheten blev verklig och du stod mitt i den.

Alla dessa okomplicerade dagar av sol och sena kvällar hade flutit samman. Till slut var det som att det alltid varit ni två, som var gjorda för varandra. Men nu hade allt bara vänts upp och ner. Plötsligt vågade han inte möta din blick. Aldrig hade han tid att träffas och den ena ursäkten efter den andra blev till slut för mycket.

Plötsligt kände ni inte varandra längre. Han skrattar och gör upp planer som inte innehåller dej. Som två främlingar som aldrig möts vänder han bort blicken och låtsas som det aldrig varit ni två. Så kall, så förändrad och så långt ifrån den människa du en gång för länge sedan blev förtrollad av.

Dont try this at home;)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?......Eller ska jag gå förbi en gång till?

 Har du en krona? För jag lovade att ringa mamma så fort jag blev kär.

 Ursäkta mig, jag skulle behöva en vägbeskriving....Till?.....Ditt hjärta.

 Rösterna i mitt huvud säger att du ska gå ut med mig.

 Vinka över en person med fingret....Jag fick dig att komma hit med bara ett finger, tänk dig då vad jag kan göra med resten av min kropp.

 Om jag följer med dig hem, behåller du mig då?

 Ursäkta mig, kan jag få förföra dig?

 Använder du rymdkläder? För du har en kropp som inte är av denna värld.

 Säg mig min ängel, hur såg himlen ut när du lämnade den?

 Jag har haft en hemsk dag och det hjälper alltid om en söt tjej ler mot mig.........Så vill du le mot mig?

 Om skönhet var vatten skulle du vara en ocean.

 Om Gud gjorde något vackrare än dig....så behöll han det nog för sig själv.

 Gud måste vara upprörd i kväll, han saknar ju en ängel.

 Har du en karta.....jag går mig förlorad i dina ögon hela tiden.

 Jag sätter 100 spänn på att du inte kan få av dig kläderna på 30 sekunder.

  Känner inte jag dig?...Jo, du är tjejen med det vackra leendet.

 Nu kan jag dö lycklig, för jag har sett en del av paradiset.

 Skulle inte vi se söta ut på en bröllopstårta?

 Jag var, är och kommer alltid att vara galen i dig.

 Du ser ut som en ängel, välkommen till Jorden.

 Är ditt namn Gillette? För "You're the best a man can get".

 Vad vill du ha till frukost?
 Hej, jag heter [ ditt namn ], vad tycker du om mig hittills?

 Var din far tjuv? För någon stal alla stjärnor på himlen och la dem i dina ögon.

  Du måste vara trött i benen...(Varför?) För du har sprungit runt i mitt
huvud hela dagen.

Dina läppar smakar som vin och ikväll och jag känner för att bli berusad...
 Simma kan jag, men i dina ögon drunknar jag.


Tänkvärt

Jag blir bara så sjukt trött på alla dessa plastikoperationer. Varför kan människor inte bara acceptera att dom är människor och inte barbiedockor? Det är vi som har skapat dessa sjuka ideal och vi lider av dem! Vi förstör ju bara oss själva! Det är ingen som kan se ut som en sån där ful barbie-docka. ful, ja, det är vad det är! Varför vill man se ut så egentligen? Likadana allihopa, hjälp vad tråkigt säger jag bara!

Vissa människor lägger miljoner på mindre mäsa, få bort rynkorna och sprutar in silikon på alla möjliga ställen.
Dom badar i pengar och shoppar dagarna i ända. Dom bantar sönder sig och kastar massa pengar på knark för att bli smalare.

Någon annanstans i världen trampar någon på en mina. Dom förlorar hela sin familj i krig eller aids. Deras dagar ut på att leta mat i en soptunna. Deras högsta önskan är kanske att få gå i skolan eller kanske ha ett hem att gå till, eller kanske att bara för idag få äta sig mätt, vilket för oss är en självklarhet. Dom är verkligen smala, eller snarare magra, deras magar är uppsvällda som ballonger av svält.
Har du tänkt på en sak,  Undra hur många barn runt om i världen som skulle få en chans till ett liv om hälften av pengarna som går till skönhetsoperationer gick till dom istället.
Fundera på den ni, en ynka tjuga och en människa kan få leva. 

Skolan

Hej hej! sitter här i skolan o skriver om gatubarn, eget arbete till på måndag, med muntlig redovisning! fett läskigt men bara att hoppas på det bästa! Linnea är sjuk, jag sörjer det! Krya på dej! rasmus sitter här bredvid och har psykbryt:p hörs sen!<3

Mr right?

Så var det dags igen,eller  i alla fall snart och enligt mina tankebanor. Midsommar. En av årets mest romantiska kvällar. Sju blommor under kudden och voila, du ska drömma om drömprinsen sägs det. Men är det verkligen det bästa sättet att få reda på om han är mr right? Kommer man nånsin vara helt bombsäker på att man har hittat rätt? Och när är det?

Är det när gräset slutar bli grönare på andra sidan (eller slutar aldrig det?) Är det när man inser att det är slut med alla tjejkompisarna, när the botten is nådd. Eller blir man aldrig riktigt nöjd med sitt förhållande? Längtar man alltid efter nånting annat?

Av många olika anledningar har jag under den senaste månaden ställt mej frågan: När vet man? Hur vet man?
"vill jag vakna bredvid honom varje morgon resten av mitt liv?" man älskar honom fortfarande, och skulle lätt kunna falla tillbaka till bekvämlighet, men varje morgon? Resten av livet? Inte helt säkert.

Är det när han går in i rummet och man är så stolt att man spricker?
När man tycker han är det snyggaste som går i ett par addidas?
Och visst är väl han ändå lite lik Brad Pitt?
När man kommer på sig själv att bara prata om honom,honom,honom med sina rätt utråkade tjejkompisar?
Är det när man skojbråkar på skoj om att aldrig någonsin skulle kunna tänka sig ta hans efternamn? (när man egentligen redan har börjat fundera lite smått på en axelbandslös klänning och lång vit slöja)
Är det när man planerar saker ihop långt,långt i förväg och redan börjat övertala honom följa med på solsemestern?

Om jag ändå visste. Kanske är det så att alla som säger att de "hittat rätt" och är nöjda ljuger?
Så bra att de tror på det själva?
Eller så jobbar de helt enkelt på det mer än vad jag gör.
Ger det lite tid. kanske mister right dyker upp i midsommar drömmen?

Om jag känner mej själv rätt kommer jag inte ens hinna plocka två sorters blommor ens. Antar att mitt hopp står åt de duktiga blomsterplockande killarna och att de ska drömma om en viss Huddinge-blondin. För jag är i alla fall Mrs right!

The heart

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die

En gång

En gång ville jag
Önskade mej et liv med dej
Önskade mej dej

En gång i tiden kunde jag le
Då trodde jag
Då den gången förstod jag inte

Sen hoppades jag
Men nu
Kan bara tänka
En gång levde jag

Inte ens du

Jag kvävs och det är din hand som ligger runt min hals.
Jag kan inte längre andas.
Och jag känner hatet stiga.
Men ändå verkar du inte bry dej.
Det är som om du inte längre ser mej.
Jag betyder inte längre något för dej.
Först kämpade jag emot, men jag orkar itne längre.
Jag låter dej välja.
Låta mej andas.
Låta mej dö.

Du valde.
Du valde att låta mej dö.
I allas ögon lever jag, men mitt hjärta är långt borta.
Ett så litet fel av oss båda kostade mej mer en du förstår.
Du förstår ingenting.
Inte ens du.

Le mot världen, så ler den mor dej

Jämför dej inte med andra. Var nöjd som du är. Ingen är perfekt, det vet du. Tänk på vad du är bra på och alla dina fina sidor. Jag är säker på att du kommer på något, om inte be en kompis hjälpa dej. Var stolt över dej själv.
Le mot världen, så ler den mot dej.


Många grodor

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins

5/420.37

Nu fungerar äntligen mitt internet igen! efter dator-abstinens och mils-långa telfonköer! men here i am:) Min vän Linnea har kommit på att hon ska skriva lite olika teman och sånt i det hon skriver, bra ide! Själv ska jag lägga in allt som jag har skrivit i min hemliga bok, och ja linnea jag har en ingen har fått titta i:P så det blir nytt för dej också honey;) Hoppas ni har haft det bra under mitt avbrott! Det har i alla fall jag:)

7/4 16.02

Hej hallå! eftersom mitt internet har knasat och gör det fortfarande så har det inte blivit några inlägg på ett tag
Just nu sitter jag hemma hos Linni med Elise Hanna Oscar och Alex:)


" Jodå mina silikonbröst är heeelt naturliga"

Ibland undrar jag hur kändisarna hinner med att spela in sina filmer och plattor eller vad de nu sysslar med.
För hur kan det finnas tid över när de spenderar hela dagarna åt yoga, träna med sina personliga tränare, ansiktsbehandlingar, manikyr på salong, jogging, shopping, spraytaning, näsförminskning, bröstförstoring och andra skönhetsaktiviteter.

Det värsta är den grupp av kändisar som låtsas vara chillade och säger att deras perfektion är helt naturlig.
Åh nej sånt som bantning, träning och plastikoperationer pallar de INTE med. De äter preciiis vad de vill och bara råkade födas med melonbröst , mini-midjor, och plutiga läppar. Det är faktiskt rena-rama skämtet att Victoria Beckham under flera år försökte få omvärlden att tro på att hennes melontuttar var naturliga för hennes bantade kroppar, som också fött barn! Och Nicole Richie som berättade för alla som ville lyssna om hur mycket skräpmat hon åt men " hon var bara inte byggd för att gå upp i vikt". Samma sak med Lindsay Lohan som bara whoops, tappade allt babyhull när hon "gick från flicka till kvinna". Visst sånt kan hända men kontigt att det just händer ALLA hollywood brudar som bara "råkar" bli födda perfekta.

Men lyssna nu man behöver inte vara en storlek XXS för att vara söt. Inte heller behöver man ha DD- bröst, spikrak näsa och fläskiga läppar. Visst fattar man att kändisarna känner stor press, men please! Ni går för långt!



image11 


Mimmi- 100% naturlig och 100% chanslös i Hollywood
!
 

Komplex

Första gången jag bantade var jag ELVA år, fatta vad stört det är! Särskillt med tanke på att jag var en hyfsat normalt skapt unge. Jag tyckte att min mage var fet i jämförelse med kompisarnas, och den dagen bestämde jag mig för att hålla igen på godiset gick startskottet för det som skulle bli en evighetslång kamp mot min naturliga form.

Ännu mer tragiskt är att det flesta tjejer känner som jag. Tankar som: "jag borde inte" eller det här var min sista fettodag" , har poppat upp i typ nittio procent av alla tjejers hjärnor. Och det som inte har fettångest kämpor om andra saker. Smalisarna skäms över sina kantiga höftben, Bystdrottningarna plattar förgäves till tuttarna och de långa försöker böja på ryggen och benen i hopp om att skala av någon centimeter.
Varför är vi så felprogramerade att inte digga våra kroppar?!

Äckliga och hemska sjukdomar som anorexi och bulimi smashar sönder själen, självkänslan och livsglädjen. Det värsta är ju att man inte alltid märker vem som är sjuk på riktigt innan det är försent, eftersom alla ständigt bantar och nojar över sin kropp.
Vi ska inte glömma dom som har tappat komtrollen över sin kropp helt på andra hållet. Som vräker i sig mat som det vet är dåligt för dem och får magen att svälla, men suget är så starkt att de inte kan sätta stopp. Aldrig har det funnits så många överviktiga som nu, mitt i kroppshysterin. Hur kunde allt gå så galet?!

Jag har många gånger balanserat på gränsen mellan sund kroppsmedvetenhet och störd fixering. Som tur är har jag aldrig hämnat på fel sida och blivit riktigt sjuk. Jag har det som kallas "ätstörning light", den är nu så vanlig att ingen ens längre höjer ögonbrynet!  Hela världen är ju upp och ner!

Tanken på ett liv utan dej

Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä, Ber till Gud att vi en dag delar ett barn delar en dröm att det alltid är du och jag.
Spelar ingen roll vad folk säger spelar ingen roll vad de gör. För jag vet att vi lever för varandra kommer alltid vara tillsammans tills dagen vi dör.
Jag känner dig som din själ två liv som går pararellt Samma förflutna lika på alla sätt.
Tankarna bygger på illusionen av lycka Drömmar om framtiden får intudutionen att hyckla.
Du får mig att spegla mitt eget liv tveka på min princip om att aldrig ge någon min tillit .
Mun mot mun gav hoppet om kärleken liv. 
Ber på rutin att vi är och förblir du visade mig hopp när glöden slockna.
Du tog min hand när döden lockade som mest.
Tilhörigheten växer känslorna vidgas.
Ropa mitt namn och jag kommer direkt.
Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä.
 Ber till Gud att vi en dag delar ett barn delar en dröm att det alltid är du och jag.
Spelar ingen roll vad folk säger spelar ingen roll vad dem gör. För jag vet att vi lever för varandra kommer alltid vara tillsammans tills dagen vi dör.
På två dagar gav du mig nått som fick mig att se vad livet kan ge vad vikten av "( att be? )" är .När varje andetag känns som det sista
 När döden viskar ens namn så finns du där.
Du bar mig genom skuggornas dal tillbaks till livet gav mig en anledning att förbli den jag är.
Du visade mig innerbörden av ordet tillhörighet säg nu hur ska jag leva när vi lever isär .
Vägen blir smalare fokuseringen skarpare banden blir starkare ju mer tid han ger oss
Lova mig trohet och evig respekt så ger jag dig allt jag har plus allt som du ber om.
 Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä.
 Ber till Gud att vi en dag delar ett barn delar en dröm att det alltid är du och jag .
Spelar ingen roll vad folk säger spelar ingen roll vad dem gör För jag vet att vi lever för varandra kommer alltid vara tillsammans tills dagen vi dör
Med en kropp lika ren som tanken hos ett lekande barn
Ber hon mig vara hennes man så jag tar hennes hand Smeker försiktigt känner hur värmen sprider sig. Viskar i hennes öra hur hon vände mitt liv
Kan inte andas paniken smyger sig på strypt av en klump i halsen när jag skriker på Gud efter nåd
Inget skrämmer mig mer än att det blir som sist nu eller aldrig med livet som risk en sån vacker person att Gud han själv ler har blotta tanken att se dig i mina böner med handen på korset så svär jag dig trohet min önskan i livet är att se dig i mina söner

I tried

tried to be perfect, but nothing was worth it
I don't believe it makes me real
I thought it'd be easy, but no one believes me
I meant all the things that I said.

If you believe it's in my soul
I'd say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I'm better off on my own.

This place is so empty
My thoughts are so tempting
I don't know how it got so bad
Sometimes it's so crazy
That nothing can save me,
But it's the only thing that I have.

If you believe it's in my soul
I'd say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I'm better off on my own.

On my own.

Natten du dog

Natten du dog svek du mitt hjärta,
natten du dog glömmer jag ej.
Natten du dog bestämde jag mig.
Dagen därefter var jag hos dig

You can take my breath away

Would you dance if i asked you to dance?
Would you run, and never look back?
Would you cry, if you saw me crying?
And would you save my soul, tonight?

Would you trumble, if I touched your lips?
Would you laugh, oh please tell me this.
Would you die, for the one you love?

I could be your hero baby,
i could kiss away the pain.
I would stand by you forever, you can take my breath away

Would you smile, I try to always be nice.
Would you lie?
Have I lost my mind?
I dont care if you are here toninght

I could be your hero baby,
i could kiss away the pain.
I would stand by you forever, you can take my breath away

I just wanna hold you, in my arms
Have I lost my mind?

With pride

Oh,the power to be strong,
And the wisdom to be wise.
All these things will come to you in time.

On this journey that you're making,
There'll be answers that you'll seek.
And it's you who'll climb the mountain,
It's you who'll reach the peak.

look to the sky.
Lift your spirit,set it free.
Someday you'll walk tall with pride,

Though there's no one there to guide you,
No one to take your hand.
but with faith and understanding

look to the sky.
Lift your spirit,set it free.
Someday you'll walk tall with pride,

In learning you will teach,
And in teaching you will learn.
You'll find your place beside the ones you love.

Oh,and all the things you dreamed of,
The visions that you saw.
Well,the time is drawing near now,
It's yours to claim in all.

look to the sky.
Lift your spirit,set it free
Someday you'll walk tall with pride

Allt var lätt när man var liten

Vad skönt det var när man var liten,
då skitsnack inte existerade och kärlek var en puss på kiden.
Pappa var den bästa killen på jorden och höjden av smärta var när barbiedockan tappade benet.
Värsta gråten var när man hade ramlat och skrapat knät och värsta rädslan var monstret under sängen.
När man blir äldre är skitsnack vardagsprat och man pussar alla på kinden.
Ibland är mamma ens värsta fiende och höjden av smärta är när man inte får sin vilja igenom.
Värsta gråten är när ens vänner sviker än och största rädslan är att förlora dom man älskar.

What is love?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,
När du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't deny,
When the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen,
När Simba återvänder i Lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla,
"Min pappa är rik, vill du hångla?"

Om man spärrar upp sina ögon, och tittar bak med huvudet ut,
Då ser man galen ut. Det har egentligen inte hit och höra,
Det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång,
Och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
Såg in i mina ögon, och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv,

Våga chansa och se om det går. Vad är fegt, vad är mod,
what is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more

Flickan

Hon var en gång ett barn som ofta log,

nu är det många år sedan hennes leende dog.

Flickans liv är längre ingenting värt,

Hon har förlorat allt som hon höll kärt.

Hennes dagar är fyllda av låtsad glädje o panik,

Nätterna är fulla av gråt o kvävda skrik.

Hon undrar om livet bara är ett spel,

varför måste allt kännas så fruktansvärt fel?

Flickan vill ta sitt liv, men för det krävs mod,

om det bara fanns någon som henne förstod

Hon vill låta sig slukas av eldens heta lågor,

ja vad som helst för att ta död på sina plågor

Livet är ingen enkel lek,

det är bara fyllt av ångest och Svek.

Kanske är det så att flickan tar sitt liv någon dag,

det sorgligaste är, att flickan det är jag

I hurt myself

I hurt myself today
To see if I could still feel
I focus on the pain
The only thing that is real
the needle tears a hole
The old familiar sting
Try to kill it away
But i remember everything

What have i become?
My sweetest friend
Everyone I know
Goes away in the end
You could have it all
My empire of dirt
I will let you down
I will hurt you

If I could start again
A million miles away
I would keep myself
I would find a way

Escape

You can run, you hide but you cant escape my love.
If you feel like leaving, im not gonna make you stay,
But soon you will be fine.

You can run, you hide but you cant escape my love.
You can run, you hide but you cant escape my love.

You turned

When i wanted to tell you how much you mean to me, you turned around.

Breaking me down

And its breaking me down,
Watching the world spin around.
While my dreams fall down,
Is anybody out there?
Its breaking me down,
No moore friends around,
And my dreams fall down
Is anybody out there?

Oh my God please forgive me,
Cause i know ive done some wrong in this life
If i could do it all over again,
Have just one moore chance
I would take all thoose wrongs and make them right

For thoose times

For all those times you stood by me
For all the truth that you made me see
For all the joy you brought to my life
For all the wrong that you made right
For every dream you made come true
For all the love i found in you
I'll be forever thankful baby
You're the one who held me up
Never let me fall
You're the one who saw me through it all

När den rätte dyker upp

När den rätte dyker upp
Då säger hjärtat till
Då får huvudet säga vad det vill

Hjärtan

Hjärtan krossas varje dag, överallt

Ord

Ord som bränner
Ord som sårar
Klart det kommer tårar

Du är

Du är som en saga, för bra för att vara sann

Tiden

Det sägs att tiden läker alla sår.
Den som säger det har fel, ärren finns alltid kvar
Alltid

Pojke möter Flicka

Flicka möter pojke, pokje charmar flicka med vackra ord, men det är tomma ord.
Pojke ser annan flicka, charmar henne och glömmer den första flickan.

Tacksamhet

Tacka för att du den här dagen precis som alla andra dagar har fått Levt ditt liv.
Var tacksam för det liv du faktiskt får leva här på jorden.
Har du någon gång precis som jag tänkt att allt har en mening.
Allt du gör och tänker kanske betyder väldigt mycket för någon annan, Utan att du ens vet om det.
Har du tänkt att det kanske är meningen att du ska läsa just dom här Raderna.
Var tacksam mot dom som tycker om dej, mot dom som bryr sig, mot Dom som berör dig.
Älska människor låt dom komma nära dej och du nära dom.
Bry dej om dom i din närhet, var där för dom, lägg en tröstande hand På deras arm.

Vänskap

När ditt inre gråter,
och allt känns tomt,
När vänner sviker och allt gör ont,
När hjärtat plågas av varje slag
När du tror det aldrig ska bli dag,
När natten är mörk frukta ej,
Jag finns alltid här för dej,
Livet är svårt och allt känns kallt
Men jag lovar jag offrar allt,
För du ska aldrig gråta tårar av blod,
Det kallas vänskap inte mod,
Utan dej skulle jag inte leva mer,
Du lärde mej att le mot allt som var svårt,
Du fanns vid min sida när allt var hårt,
Tack för att du lyer upp min värld.

Pretty in punk

Walking up that station, I know what you are thinking and he stands aWould you min if I sat next to you and watch you smile
So many kids but I only see you.
and I dont think you notice it
Ive seen your boyfriend and I dont think he treats you right
But thats out of my buisneiss anymoore
lone because he is high on himslef, but if you only knew.

Im not the way you think i am, noo
Im not the way you think i am noo


Would you min if I sat next to you and watch you smile
So many kids but I only see you.
and I dont think you notice it
Ive seen your boyfriend and I dont think he treats you right
But thats out of my buisneiss anymoore


Im not the way you think i am, noo
Im not the way you think i am noo

Du är världens underbaraste

D
Du
Du ä
Du är
Du är v
Du är vä
Du är vär
Du är värl
Du är värld
Du är världe
Du är världen
Du är världens
Du är världens u
Du är världens un
Du är världens und
Du är världens unde
Du är världens under
Du är världens underb
Du är världens underba
Du är världens underbar
Du är världens underbara
Du är världens underbaras
Du är världens underbarast
Du är världens underbaraste

Finns du?

Finns du där för mej?
Tar du emot mej när jag faller?

Ånger

Du förstår nog inte hur mycket du faktiskt har sårat mej,
Att jag faktiskt har tagit illa upp, att jag har blivit ledsen men fortsatt le
Du förstår nog inte alla gånger du fått mej gråta
Alla sömnlösa nätter och funderingar på om du verkligen är bra för mej.
Jag trodde det då, men nu vet jag att jag hade så fruktansvärt fel.


Ånger

Jag glömde glädjen

Jag har glömt bort vad kärlek är,
hur det känns att tycka om,
jag minns sorgen när du gick,
men inte glädjen när du kom.

Ett litet hjärta


Ett litet hjärta står ensamt och gråter.
Sårat många gånger, men ändå det förlåter.
Sliter i det gör många, de bara tar och tar.
Ändå står alltid detta lilla hjärta ensamt kvar.
Lurat av många, de leker med det lätt.
Men aldrig att någon vill behålla det på något konstigt sätt.
Varför vara med i leken, när man inte reglerna kan?
Varför tro på den kärleken, som sägs vara sann?
Varför leka med andras hjärtan när man har varsitt?
Varför är detta lilla ensamma hjärta just mitt?

Leende ögon

Leende ögon, gråtande själ.

Aldrig trodde jag

Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!

Att få känna dej

Att få krama din hand,
Känna din bara hud mot min
Och försiktigt smeka dina fingrar,
En efter en

Att få känna dina andetag,
Smeka mina öron som en ljuvlig fläkt
Och höra dig viska ett litet ord tillägnat bara mig.

Att få drunkna i dina underbara ögon,
Som är så ljust blå,
Och sakta försvinna bort
I denna ändlösa ocean

Att få prata med dig,
Bara du och jag,
Utan att världen existerar.
Känna hur varje ord du säger sjunker in
Och får en helt ny innebörd

Att få förstå att du faktiskt valt att vara med just mej

Dina ögon

Dina ögon är likt himlen underbart blå
Det är något jag vill berätta, hoppas du kan förstå
Du är vackrare än alla dom andra
Som på denna jorden vandra
Aldrig känt så här förut
Hoppas aldrig det tar slut
Varje dag och natt som sig sänker
Bara på dig jag tänker

RSS 2.0